Vilken sommar vi har nu. Just när jag gått på semester, vilken lyx!!
Jag har så mycket att skriva och så många foton att publicera, men knappt någon tid. Jag får helt enkelt dela upp det.
Igår var jag på stranden med barnen på morgon och tidig eftermiddag. Det krävs en del fokus när man är ensam med två små, men vi hade faktiskt en väldigt mysig stund. Jag trodde att det skulle vara jobbigare faktiskt.
På kvällen var jag och firade min vän Lova som nyligen gift sig med sin Nille. Vilken kärleksfest de bjöd på. Jäklar!
Bilder och mer detaljerade skrift om ovan kommer i annat inlägg.
Idag tänkte jag berätta och visa hur jag gjorde de där kakorna som jag bjöd på, på jobbet innan jag gick på semester.
Lycka till!
Raw vegansk chokladtryffelkaka
![]() |
Mixa hasselnötter med dadlar till en röra. Om det blir för torrt så häll i pyttelite vatten. Alltså vi snackar ca en tsk. |
![]() |
In i en form. |
![]() |
Tryck ut till en smaskig botten. |
![]() |
Alla ingredienser i blendern. (vänta med kokosoljan tills smeten är slät). |
Raw vegan mangocheesecake:
![]() |
Mixa samman valnötter med dadlar till en röra. I med pyttelite (ca 1 tsk) vatten vid behov. |
![]() |
In i en form. |
![]() |
Tryck ut till en smaskig botten. |
![]() |
Mixa delad mango och blötlagda avrunna cashewnötter till typ världens godaste smet. När smeten är slät så heller du i 2,5 dl smält kokosolja för stadga. |
Ps: det kan vara så att den veganska chokladen jag alternativt kokoschipsen jag använde på toppen inte är RAW. Men det kan man ju skippa om man vill det.
Berätta gärna om ni provat göra kakorna!
Jag kommer definitivt att göra om dem!
Ha en fin söndag. Nu ska jag hämta mina barn som sovit hos mormor och morfar. Därefter förberedelser inför kvällens trevligheter!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar