söndag 14 augusti 2016

Back to basic.

God kväll fina ni!

Söndag kväll. Måndag imorgon. Måndagen då allt återgår till det vanliga. Både jag och Sebbe börjar jobba. Barnen får vara hemma en dag till då vi får hjälp med barnvakt på kvällen men på tisdag är det vardag för dem också.

Jag är nöjd med semestern. Den har varit väldigt kravlös. Vi har gjort precis det vi velat, när vi velat. Vi har träffat massor med vänner. Vi har umgåtts jättemycket alla fyra. Vi har fått ihop rätt många träningspass. Vi har tagit vara på de solstrålarna som erbjudits.  Vi har grillat, solat och badat. Vi har festat. Vi har gjort vid huset. Vi har rensat ut och sorterat massor med skit.

Men en liten solresa hade inte skadat. Däremot får vi vänta ett par månader med det.

I fredags fick vi spontant besök av en vän som jag känt sedan sjätte klass, dock flyttade hon till Göteborg i nionde klass. Vi har lyckats hålla sporadisk kontakt och med hennes fantastiska lilla familj besökte oss över en fika när de ändå var i Malmö.

Så glad jag blev!!

I lördags tog mamma med sig barnen TILL Köpenhamn så att jag och Sebbe kunde rensa ut det sista ur källaren. Hjälpsamt och mycket smidigare när man inte har en liten Ludde som springer upp och ner för trapporna och stökar det man rensat.

Tacksamma!

På lördagskvällen blev det väldigt spontant bio med några av mina vänner. Nästan alla har barn så det är lite klurigt att få ihop men vi lyckades minsann.

Jag vet inte om det var känslan av att vara omringad av positiv atmosfär eller lyckan och spänningen i den plötsliga spontaniteten men jag skrattade så tårarna  nästan rann under stora delar av filmen!

Jag var inte hemma förrän 2 inatt så jag är lite trött.  Men det är det så värt!

Idag har jag träffat samma skara men med barn. Barnen har lekt och hoppat glatt i regnet.

Imorgon väntar höstens första arbetsdag.
Puh.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar